Thursday 22 March 2012

Burj Al Arab Otel - Türkçe

Burj Al Arab Otel

Otel Burj Al Arab 202 adet oda kapasitesi ile hizmet vermekte olup, odaları son derece konforlu ve lüks bir şekilde dizayn edilmiştir. Otelin odaları deniz manzaralıdır.

Oda Özellikleri
Burja Al Arab Otel’in odaları son derece lüks bir şekilde dizayn edilmiş olup içlerinde; Dijital kasa, minibar, çay kahve makinesi, klima, buzdolabı, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, televizyon, uydu yayını, ücretli tv kanalları, faks makinesi, müzik yayını, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi, banyoda telefon ve müzik yayını bulunmaktadır.

Genel Özellikler
Otel Burja Al Arab misafirleri için sunduğu hizmetler içersinde; 24 saat oda servisi ve resepsiyon, uyandırma servisi, kablosuz hızlı internet bağlantısı, gazete servisi, valet servisi, kuru temizleme, alış veriş merkezi, kuyumcu, hediyelik eşya mağazası, kuaför ve güzellik merkezi, bebek bakıcısı, açık-kapalı otopark hizmetleri sunulmaktadır.

Spor & Eğlence
Otel Burja Al Arab; bünyesinde misafirlerin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için; 2 adet yüzme havuzu (açık-kapalı), sauna, fitness merkezi, masaj salonu, jimnastik merkezi, sağlık ve güzellik merkezi, binicilik, golf sahası, tenis kortu, squash, çeşitli su sporları gibi çeşitli aktiviteler sunmaktadır.

Yeme & İçme
Otelde 8 adet restaurant bulunmaktadır, bu restaurantlarda Dünya mutfaklarından seçkin yemek çeşitlerinden tatma fırsatını bulacaksınız. Ayrıca; Odaya kahvaltı, kahvaltı salonu, havuz bar, kafeterya, pastane, lobi bar, pub seçenekleri ile aperatif alabilirsiniz.

Konferans & Toplantı
8 adet toplantı salonu bulunan otelin bu toplantı salonlarında kullanılmak üzere; Tepegöz, beyaz tahta, projeksiyon, ses sistemi, ışık sistemi, çeviri sistemi, DVD, televizyon, faks, internet bağlantısı ekipmanları sağlanmıştır.